Advertisement

Link Banner

Inilah Pembaca Berita Bugil(PICT+VIDEO)

Posted by YUDI SETIADI


Di Perancis sangat rumit permasalahan ketika kerajaan negara itu mengharamkan pemakaian Kerudung, tetapi di satu sisi satu siaran berita yang di mana pembawa beritanya menyampaikan berita secara bugil


Saluran itu yang dinamakan Naked News Network menyiarkan berita seperti CNN, tetapi disampaikan dengan cara yang agak kreatif yaitu dengan berbugil.

Saluran itu menyiarkan berita selama 24 jam dan memaparkan berita daripada serata dunia. Para pembaca berita yang kesemuanya adalah wanita pada mulanya akan berpakaian lengkap, namun akan menanggalkannya satu persatu sehingga telanjang bulat sambil menyampaikan berita.

BBB alias Berita Buka-BukaanBBB alias Berita Buka-BukaanPara penyampai yang dipilih adalah dari golongan terpelajar, lancar berbicara, bijak dan tentunya cantik.
Satu kajian yang dilakukan menunjukkan saluran itu sebagian besarnya ditonton oleh golongan lelaki. Melalui kajian itu juga, kebanyakan lelaki itu sebenarnya lebih berminat untuk melihat pembaca berita tersebut menanggalkan pakaian mereka berbanding mengetahui isi kandungan berita yang disampaikan.

Kini, saluran berita seperti itu bukan hanya popular di Perancis, malah sudah tersebar ke berbagai negara maju lain di dunia. Negara-negara seperti Kanada, Amerika Syarikat, Jepang, Korea Selatan, Italy dan Yunani pun sudah mempunyai versi Naked News mereka sendiri. Indonesia?

versi italia


Naked News Italy


versi jepangVIDEO
<>
http://www.youtube.com/watch?v=COE-iZO7y8M&feature=player_embedded

{ 2 comments... or add one}


Naughtyric mengatakan...

gilak ada" ja,
malah g dengerin brita asik mlototin penyiarnya,wkwkw

aneh92 mengatakan...

berita nya yg sex sex kali gan

Posting Komentar